formavita

Forma Vita- derfor valgte vi Identisure

Skønhedsklinikken Forma Vita bruger tjenesten TeleID til at sikre patientens identitet ved telefonkontakt.
- Hvad var dine behov, der førte til din kontakt med Identisure
Ligesom andre klinikker i vores branche foregår en stor del af kommunikationen med vores patienter telefonisk. Vi kunne svare på generelle spørgsmål om behandlinger, men når det kom til personoplysninger og persondata, havde vi brug for en fleksibel måde til først at kunne sikre patientens identitet. Det var og er meget vigtigt for os, at vores patienter kan føle sig trygge i vores håndtering af persondata, og at vi deler følsomme oplysninger med den rette person.
- På hvilken måde har TeleID lettet kommunikationen med dine patienter?
<br /> Før brug af TeleID, skulle patienten besøge vores klinikker for at modtage personlige oplysninger. eller vi sendte dette via almindeligt brev til folkeregistreringsadressen. Dette var besværligt for patienten og optog unødig tid af vores personale med posthåndtering. I dag kan vi hjælpe vores patienter direkte over telefonen efter en simpel identifikation med BankID.
- Hvordan oplever dine patienter identifikationen med eID ved henvendelse?
Vi har fået meget positiv respons fra vores patienter, som værdsætter vores ansvar, og at det er en nem proces at identificere sig selv.
Vi har også haft patienter, der er kommet på vores klinikker og har glemt at medbringe deres ID, hvilket tidligere har ført til, at vi har været nødsaget til at ombooke behandlingen. Nu kan vi i stedet bruge TeleID legitimere på stedet, hvilket betyder, at patienten ikke skal vente til næste gang.
- Hvordan ser du behovet og modenheden i din branche for lignende tjenester?
I vores branche er patientsikkerhed og integritet ekstremt vigtigt. Vi kan se, at vores branchekolleger også prioriterer dette, men at deres håndtering nogle gange kan være lidt besværlig og dateret med fx USB-sticks med før/efter billeder, der bliver lagt op. Der er meget at lave i vores branche vedrørende digitalisering.

Forma Vita er en af ​​Nordens førende skønhedsklinikker med klinikker i Stockholm, Dalarna og Gävle, og har udført over 50.000 behandlinger. Læs mere på formavita.se.

INGEN INTEGRATION
Der kræves ingen integration eller udvikling hos virksomheden, da TeleID er en webbaseret, nøglefærdig tjeneste.
EGET EID-CERTIFIKAT
Vi leverer også et unikt certifikat til virksomheden, så virksomhedens navn vises i displayet, når kunden identificerer sig med eID.
LOG OVER GENNEMFØRTE VERIFICERINGER
Virksomhedens administrator får adgang til gennemførte verificeringer via eID-login.

Skal vi kontakte dig?

Har du spørgsmål til vores tjenester?
Kontakt os via formularen eller +46 8 425 125 60.

    Formuläret skyddas av reCAPTCHA som använder Googles integritetspolicy och användarvillkor.